STRANDHUIS XL TIJDENS DE WINTER

Als je aan Slapen op het strand denkt, dan zie je jezelf al snel zitten op een terras met zeezicht in de zon.

Maar als het in de herfst of winter thuis toch ook regent, blijkt een weekend of midweek in een slaapstrandhuisje ook een heel goed idee!

Slechts op 2 plaatsen kunnen de strandhuisjes blijven staan in Nederland. Alle andere strandhuisjes moeten van het strand af tijdens het stormseizoen, waarbij de zee soms tegen de duinen aanslaat.

  1. Hoek van Holland (Zuid-Holland)
  2. Kamperland (Zeeland)

Deze strandhuizen zijn ook groter dan de rest. Tijdens de zomer is een knus strandhuisje met strandterras al snel groot genoeg. Maar tijdens de koudere maanden is een ruim strandhuis toch wel een welkome luxe.

Lekker uitwaaien

1 stap en je bent op het strand

Uitzicht blijft bijzonder

Woeste zee met grote golven

Veel goedkoper

Strandpaviljoens zijn open en niet te druk

Wij mochten tijdens het extra lange nieuwjaarsweekend slapen in een XL Beach House van Hoek van Holland. Net als de rest waren we super happy

Regen? Ach ja, thuis regent het ook…. 

Even droog? 1 stap en je loopt op het strand!

Klinkt koud & k*t, maar na een duik in de zee voel je je super goed! Heel de dag!

De strandpaviljoens staan in Hoek van Holland allemaal bij elkaar. Net naast de strandhuizen. De paviljoens die het dichtst bij de strandhuizen staan, zijn tijdens de wintermaanden ook open. Uiteraard mocht de Glühwein en erwtensoep niet ontbreken op 1 januari 2024. De standaard menukaart is ook goed en gevarieerd: van tapas tot zeetong.

De golven waren super hoog en kletsen keihard tegen de pier aan. Die pier ligt net naast de strandhuisjes en is van de waterweg waar veel zeeschepen varen. Altijd wat te zien dus! Prachtig! En rustgevend….

50 m²

Woonruimte met panoramazicht

2 slaapkamers boven, waarvan 1 met balkon en zeezicht

2-persoons slaapbank beneden

Strandterras met meubilair

Vaatwasser, Oven, Nespresso

Badkamer met douche en toilet

In bijna ieder strandpaviljoen van Nederland ligt het Strand Magazine. Dit artikel is daarvoor gemaakt & ook online gepubliceerd. Zie ook: Strand Nederland