De nieuwste strandhuisjes van Nederland: in Zandvoort!

Wij zijn van Strandhuisjes Nederland™ naar de nieuwe strandhuisjes mogen gaan: in Zandvoort. Zowel de strandhuisjes als de omgeving is erg goed bevallen en aan te raden.

– Nazomer 2023

3 TYPE STRANDHUISJES

De huisjes zijn prachtig en uniek is het type strandhuisjes speciaal voor 2 personen. Het voordeel is dat het tweepersoonsbed direct aan de glazen voorkant kan staan, waardoor je letterlijk slaapt en wakker wordt met uitzicht op zee. Doordat er geen extra slaapkamer is, is de woonruimte ook ruimer.

De andere 2 type strandhuisjes zijn voor 1 tot 4 personen. De grootte is hetzelfde, maar de slaapkamerindeling is anders.

BEACH SUITE 2

  • Tweepersoonsbed direct aan de glazen deuren naar het strand
  • Achter het bed is de ruime douche (met zeezicht!)
  • Koelkast, Nespresso en welkomstpakket
  • Toilet en extra afgesloten wastafel

Plattegronden van alle 3 soorten strandhuisjes zien? Kijk op strandhuisje.nl/zandvoort-plattegronden

DIRECT OP HET ZAND

De strandhuisjes in Zandvoort staan niet op een verhoging, maar direct óp het zandstrand.

1 stap en je staat dus met je voeten in het zand.

IBIZA STYLE STRANDPAVILJOENS

Links en rechts van de strandhuisjes zijn veel mooie strandpaviljoens met goed en gezond eten voor een betaalbare prijs.

Hippie Fish viel extra op, door zijn mooie gedekte tafels en Flower Power parasols. Het eten is er ook erg goed. Geen snelle hap, maar gezonde lunch- en dinergerechten. Bijvoorbeeld lekkere sandwiches, burrata, pasta scampi, verse tonijnsteak, overheerlijke poké bowls salades en natuurlijk een klassieke beach burger en allerlei vega opties.

Alle gerechten zijn vers, heerlijk en ook erg verzorgd opgemaakt.

ZANDVOORT

De boulevard is direct achter de strandhuisjes. 

Je loopt met zeezicht naar het centrum van Zandvoort. Bij de huisjes is het dus vooral rust, ruimte en genieten, maar wil je vertier? Dan loop je zo naar strandpaviljoens of het centrum van Zandvoort. Het beste dus van beide werelden! Strand & stad.

OMGEVING

Met een strandwandeling van een paar kilometer ben je aangekomen in Bloemendaal. Zie hiernaast Bernie’s Beachclub, met zwembad, ligbedden, bars en dat allemaal gewoon op het strand van Nederland!

WOODSTOCK 69

Andere bekende plaatsen, zoals Woodstock op het strand dat geheel in jaren ‘60 stijl is.

Allemaal op loopafstand van de strandhuisjes. Met ondertussen veel te zien of doen.

GENIETEN PUR SANG

En als afsluiter: de zonsondergang. Vanaf de strandstoelen voor jullie eigen Beach House: Genieten pur sang! Gewoon aan de Nederlandse Kust.